Planeti i znakovi

Planeti i znakovi su nerazdvojini suputnici, bez obzira kako se slazu, jedan bez drugoga ne mogu. To je nemoguće da budu jedan bez drugoga, jer planeti uvijek putuju i prolaze kroz neki znak. Neki planeti putuju brže,  neki sporije. Ovisno o brzini putovanja, ovisi i vrijeme zadržavanja u nekom znaku. Nekad su planeti u svom domu, kažemo da su u sjedištu i tu su gazde, glavni su. Osjećaju se sigurno i tada isijavaju svoje najbolje strane.
Kada se nađu u znaku nasuprot svog sjedišta, tada se ne osjećaju dobro.  Osjećaju se kao gosti u nekoj tuđoj kući. Moraju paziti kako hodaju da nešto ne razbiju, da ne probude gospodara kuce.  U tom slučaju, planeti se osjecaju sputano i nesigurno i zbog toga tako i zrače - nestalno, nekad dobro nekad lose , uglavnom zrače svoje slabosti i tada kazemo da je planet u izgonu.
Katkad se planet nađe u nekom znaku kao dobrodošli gost  u prijateljevoj kući i planet je zbog toga ushićen i tako se ponaša.  Uvijek spreman pomoći ozarena lica, ne bi li udovoljio i dokazao se svom domaćinu i tada daje samo najboje od sebe. Ali , jao ako ode u znak nasuprot ushićenja. Kao i kod ljudi, nakon ushita ili euforije neminovno slijedi pad. Kada se planet nađe u padu, to je kao da je nepozvan došao u tuđu kuću. Nije planet kriv, mora proći tuda na svom kružnom putovanju, a i gospodar znaka to zna, ali ga to ne spriječava da pokaže mrzovolju što ovaj mora baš sada tu prolaziti. Naš planet gost u padu, je tada potpuno sputan od nelagode i nekad kao da ništa ne isijava, samo  neki muk i ne znaš kud će, ipak izlaze samo slabosti. Bude li planet dulje vremena u tom padu, možda i počne isijavati i neke dobre osobine.

Planeti se uvijek ponašaju u skladu sa znakom. Svaki znak utječe na planet. Kako se to odražava na nas?  To su naše dobre i loše strane, naši talenti, negdje su potencijali, a negdje sve ostane zaglavljeno, neiskorišteno ili skriveno - nekad jer ne vidimo, nekad jer ignoriramo, a nekad jer se bojimo ići u smjeru gdje nas očekuje nenadano blago.
Osim toga na planete mogu utjecati i odnosi s drugim planetima, koji mogu podržavati ili sputavati. Nekad su planeti sami, ne druže se s nikim i tad su samovoljni, a neka naša osobina tada poprima neuravnotežena osobine. Nekad su planeti izvan kontrole (Sunca)  i tada se osjećamo kao da ne pripadamo ovdje i imamo neke posebne karakteristike, koje prema razini svijesti možemo koristiti za svoje dobro ili svoje loše.
U jednom od budućih postova vidjet ćemo, koji planeti su gospodari - vladari znaka. Do tada, lijep pozdrav 😊.




Primjedbe

  1. Jako lijepo objašnjeno. U obranu svojeg lošeg pisanja😂😂😂 kategorički tvrdim da su tvoja znanja od prije...sad samo u paketu i dar za pisanje 😂😂😂

    OdgovoriIzbriši
  2. Thx :-), ali ti ne pišeš uopće loše, nego rijetko :-D

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar